6254 - OM Sneaker inlegzool

Ortho Movement Sneaker inlegzool  

Ortho Movement Sneaker inlegzool is een binnenzool die bijdraagt aan meer stabiliteit, schokabsorptie en verlichting. De zool is ontworpen met memory foam, ondersteuning van de voetboog en een anatomische hielkap. Ortho Movement Sneaker inlegzool is een unieke binnenzool die door Ortho Movement is ontworpen nadat vele voeten zijn gescand en geanalyseerd over een periode van meer dan 30 jaar. De overlangse en mediale voetsteun is uniek ontworpen om te passen voor zoveel mogelijk soorten voeten.  

De Ortho Movement Sneaker inlegzool heeft de volgende eigenschappen:

Dynamische inlegzolen met enkelsteun en anatomische hielkap die stabiliteit creëren en zich aanpassen aan de voet.

Biedt goede ondersteuning voor de voorvoet en voetboog.

De zool heeft een schokabsorberende zone onder de hiel die schokken absorbeert en zich aanpast aan de druk tijdens het lopen.

De anatomische hielkap verdeelt de druk onder de hiel, door belasting op het kussentje van de hiel samen te trekken en de natuurlijke functie ervan te verbeteren.

De bovenste laag van de zool is gemaakt van microfiber, wat een zacht gevoel geeft en tevens de kans op schuren en blaren minimaliseert.

De zolen bevatten memory foam, een zacht en kneedbaar schuim dat ervoor zorgt dat de zolen zich vormen naar je voeten.

Maten: Ortho Movement Sneaker inlegzolen zijn verkrijgbaar in de maten 35 tot 46.

Onderhoudsinstructies: Haal de zolen regelmatig uit de schoenen zodat ze kunnen drogen. Reinig ze met een vochtige doek of spons. Was ze niet in de wasmachine. Stel de zolen niet bloot aan hoge temperaturen. Verleng de levensduur van de zolen door ze af te wisselen met andere paren.