6252 - OM Sport inlegzool

Upgrade je sportschoenen met de Sport Insole van Ortho Movement.

Ortho Movement Sport Insole is een binnenzool die bijdraagt aan meer stabiliteit, schokabsorptie en verlichting en is de perfecte allround sport inlegzool. Het vermindert de belasting van gewrichten en spieren tijdens sport inspanningen. Ongeachte welke sport of je beoefent, met de Sport Insole van Ortho Movement bied je het beste voor je voeten. De zolen zijn ook perfect als allround zool in bijvoorbeeld werkschoenen of andere daagse bezigheden waarbij je je voeten actief belast. Orto Movement inlegzolen zijn ontwikkeld in Zweden op basis van ruim 30 jaar studie van sportschoenen en voetbewegingen. Wil je het beste voor je voeten, dan kies je voor Ortho Movement!

Ortho Movement Sport Insole heeft volgende eigenschappen: Dynamische inlegzolen met enkelsteun en anatomische hielkom die stabiliteit creëert en zich aanpast aan de voet. Biedt goede ondersteuning voor de voorvoet en voetboog. De unieke oranje D3O zones geven de hiel, gewrichten en benen extra schokabsorptie om druk op het lichaam te verminderen. De anatomische hielkom verdeelt de druk onder de hiel bij belasting door het vetkussentje van de hiel samen te trekken en zo de natuurlijke functie ervan te verbeteren. De bovenste laag van de zool is antibacterieel, geurbehandeld en gaat schimmelvorming tegen en helpt het risico op schuren en blaren te minimaliseren. Ontworpen om op de meeste voeten te passen.

Materiaal: Nylex, E.V.A, Microban® behandeld & D3O®. D3O® maakt gebruik van gepatenteerde en zelf ontwikkelde technologie met zachte, flexibele materialen met hoge schokabsorberende eigenschappen, die veel worden gebruikt in bijvoorbeeld sport- en industriële werkkleding. Maten: Ortho Movement Sport Insoles zijn verkrijgbaar in de maten 35 tot 46.

Onderhoudsinstructies Haal de zolen regelmatig uit de schoenen zodat ze kunnen drogen. Reinig met een vochtige doek of spons. Niet wassen in de wasmachine. Stel de zolen niet bloot aan hoge temperaturen. Verleng de levensduur van de zolen door af te wisselen tussen meerdere paren.