Skip Navigation Links > Assortiment > Basketbal > Basketbal standaard > Net1 Arena basketbalpaal m. ring, verplaatsbaar

9186 - Net1 Arena basketbalpaal m. ring, verplaatsbaar

Professionele stevige basketbal hoop voor senioren.  

De arena is speciaal ontwikkeld voor sportief hobby gebruik door volwassenen. Deze basketbalpaal heeft een variabele ring hoogte instelling van 228 tot 305 cm. Een mooie robuuste basketbal stand geschikt voor volwassen spelers. Wil je kinderen laten meespelen, dan kun je de hoogte van de ring eenvoudig lager stellen. De basketbalpaal is voorzien van een quick power lift adjustment, je kunt dus heel snel van hoogte wisselen. Deze verrijdbare basketbalpaal heeft een groot breek- en weerbestendig kunststof backbord met een stalen frame. De afmeting van het Polycarbonate bord is 107 x 68,5 cm. De basketbalring heeft een diameter van 47.72 cm en is voorzien van een wit weerbestendig nylon netje. De basketbalpaal heeft een kunststof basis die je met water of zand kunt vullen zodat de basketbalpaal stevig staat. De paal heeft een professionele uitstraling en strakke afwerking.  

Telescopische paalhoogteverstelling zonder het gebruik van gereedschap, past de doelhoogte in seconden aan van 2,28 tot 3,05 meter.

Massieve, rode stalen basketbalring met van 47,72 cm doorsnede. 107 x 68,5 cm pro

Polycarbonate backboard, 2,5 mm dik met “H' frame ondersteuning.

All weather net met 12 bevestigingslussen meegeleverd.

Gepoedercoat, ronde 3-delige paal van 7,62 cm doorsnede.Inclusief beschermende softe pad om de paal.

38 liter draagbare, kunststof voet te vullen met zand of water. Tip: als je water gebruikt, zorg er dan voor dat je antivries toevoegt om scheuren in de kunststof voet te voorkomen tijdens de wintermaanden.

Twee wielen aan de achterkant van de kunststof voet zorgen er voor dat je basis eenvoudig kunt verplaatsen.