Skip Navigation Links > Assortiment > Basketbal > Basketbal standaard > Net1 Attack basketbalpaal m. ring, verplaatsbaar

9185 - Net1 Attack basketbalpaal m. ring, verplaatsbaar

Net1 Attack verplaatsbare basketbalpaal met ring  

Professionele extra stevige basketbal hoop voor junioren. De Attack is speciaal ontwikkeld voor de jeugdige speler die meer wil. Deze basketbalpaal heeft een variabele ring hoogte instelling van 200 tot 260 cm. Als je merkt dat het te gemakkelijk wordt kunt je de hoogte van de ring eenvoudig verstellen om het weer wat uitdagender te maken. De basketbalpaal is voorzien van een quick power lift adjustment, je kunt dus heel snel van hoogte wisselen. Deze verrijdbare basketbalpaal heeft een groot breek- en weerbestendig Polycarbonate backbord met een stalen frame. De afmeting van het bord is 76 x 51 cm. De basketbalring heeft een diameter van 38 cm en is voorzien van een wit weerbestendig nylon netje. De basketbalpaal heeft een kunststof basis die je met water of zand kunt vullen zodat de basketbalpaal stevig staat. De paal heeft een professionele uitstraling en strakke afwerking.  

Telescopische paalhoogteverstelling zonder het gebruik van gereedschap, past de doelhoogte in seconden aan van 2,0 tot 2,6 meter.

Massieve, zwarte stalen basketbalring met van 38 cm doorsnede voor gebruik met basketballen van 5 en kleiner.

Basketbalring voorzien van een veer die meebeweegt. Ideaal bij dunken en verlengt de levensduur van de ring. 76 x 51cm

Pro-look Polycarbonate backboard met 'H' frame steunbeugel.

All weather net met 9 bevestigingslussen meegeleverd.

Gepoedercoat, ronde 2-delige paal van 5 cm doorsnede. Inclusief beschermende softe pad om de paal.

38 liter draagbare, kunststof voet te vullen met zand of water. Tip: als je water gebruikt, zorg er dan voor dat je antivries toevoegt om scheuren in de kunststof voet te voorkomen tijdens de wintermaanden.

Twee wielen aan de achterkant van de kunststof voet zorgen er voor dat je basis eenvoudig kunt verplaatsen.

Voorziening voor 4 grondankerpalen voor extra stevigheid (niet meegeleverd).